Uniwell project - life creation

Tijekom desetogodišnjeg istraživačkog rada i razvoja UNIWELL multidisciplinarnog modela djelovanja i aktivnosti u svrhu razvoja tjelesno kinestetičke inteligencije ali i kompletne egzistencijalne rehabilitacije, danas model podrazumijeva preciznu, neinvazivnu integraciju teoretski i praktično dokazanih znanja i instrumenata i stručnog osoblja koji kreira iznimno važan efekt - sinergijski mehanizam. Efekt sinergijskog mehanizma pokazuje se kao ključan faktor općenito za razvoj tjelesne inteligencije koja omogućuje pravilno upravljanje i korištenje tijela, prepoznavanje potreba, razumijevanje tjelesnih procesa ( fizioloških, biokemijskih, biomehaničkih )a koji su direktno povezani sa psiho emocionalnim stanjem odnosno razvojem emocionalne inteligencije.

Misija jest pružiti precizne informacije te stručnu podršku u procesu inteligentnog razvoja osobne i profesionalne egzistencije, sa maksimalnom učinkovitosti i optimalnom potrošnjom raspoloživih resursa.

Multidisciplinarno djelovanje u procesu razvoja tjelesne i socijalne ( emocionalne ) inteligencije pokazuje se kao fundament u procesima regulacije sustava, zadovoljenja potrebe i egzistencijalne rehabilitacije što omogućuje kreiranje najbolje varijante persone.

Uzimajući u obzir da je ljudsko biće složen mehanizam u kojem se svi procesi odvijaju simultano, u svrhu lakšeg razumijevanja Sebe, razvoja vlastitih inteligencija i potencijala te kasnije autonomnog svjesnog funkcioniranja, Uniwell multidisciplinarni model podrazumijeva detekciju stanja i razvoj vitalnih sustava, stoga se provode i različite aktivnosti, prema:

  • Biomehaničkom statusu
  • Fiziološkom statusu
  • Biokemijskom statusu
  • Psiho emocionalnom statusu

Uniwell project - life creation

U svrhu preciznog djelovanja, regulacije sustava, razvoja funkcionalnih i motoričkih te kognitivnih i emocionalnih potencijala UNIWELL model sadrži više različitih sustava.

* sustav za biomehaniku i razvoj tjelesne inteligencije

* sustav za adaptiranu prehranu i nutriceutiku po stanju i potrebi

* sustav za komplementarnu regeneraciju i relaksaciju

* sustav za razvoj motoričkih i funkcionalnih sposobnosti / razvoj mladih sportaša

* sustav za informiranje,edukaciju i razvoj mladih generacija

VIDEO

Uniwell

Uniwell project - life creation

Učinkovit proces regulacije sustava najčešće zahtijeva multimodalni i multidisciplinarni/interprofesionalni pristup. Obzirom na sve veće potrebe društva, Uniwell ima stručni tim i pristup koji uključuje minimalnoinvazivne postupke, komplementarne metode te kognitivno-bihevioralni faktor a uključuje više različitih stručnjaka u procesu djelovanja.

Uniwell project - life creation

Djelovanjem po UNIWELL multidisciplinarnom modelu sukladno stanju i potrebi, kreira se sinergijski mehanizam koji pruža uvid u mogućnosti poticanja auto regulacijskih procesa, zatim razvoja tjelesne i emocionalne inteligencije te na koncu realizacije potencijala i kreacije najbolje varijante Sebe u homeostazi.

MI ZNAMO SVOJ POSAO! OBRATITE NAM SE S PUNIM POVJERENJEM!

DOGOVORITE SVOJ TERMIN

TOP